Vår 13-åring fick livsgnistan tillbaka!

0
2741

En homeopatisk behandling kan uträtta underverk! Här berättar föräldrar om hur deras dotter fick livsgnistan tillbaka!

Vår dotters sjukdomshistoria

När vår dotter kom till homeopaten Gunnar som 13-åring var hon i ett mycket dåligt skick. Hon hade konstant huvudvärk, konstant trötthet, konstant led- och muskelvärk samt ofta ljud- och ljuskänslighet. Hon klarade av att gå cirka 500 m med stöd. Hon låg mest i sängen och lyssnade på ljudböcker för läsa orkade hon inte. Skolan hade hon slutat gå i sedan fyra månader innan första besöket hos Gunnar. Vissa dagar orkade hon göra skolarbete under 15 minuter, vissa dagar inte alls. Dock åt hon som vanligt och fick behålla maten.

När vi besökte homeopaten första gången hade den traditionella sjukvården gett upp. De hade gjort massor av tester på henne. Blodprover för att utesluta alla sjukdomar, bakterier, virus, även exotiska varianter. Ögonkontroll för att se om hon hade tryck bakom ögonen, röntgen av huvudet för att se om hon hade en tumör, hjärtrytm, allergier, astma, ryggmärgsprov för att se om hon hade en pågående borreliainfektion. Hon fick även gå till BUP och sjukgymnast. Men de hittade ingenting. Och hon blev allt sämre för varje månad som gick.

Det började i årskurs 5 med huvudvärk och ledvärk någon gång per månad. Sedan eskalerade det till att hon i sjuan inte kunde gå till skolan alls efter höstlovet.

När vi väl kom till homeopaten hände det inte så mycket de första tillfällena men sedan kunde vi se att de symptom som kom in sist i sjukdomsförloppet började släppa. Först försvann ljus- och ljudkänsligheten, sedan ledvärken, sedan muskelvärken. Huvudvärkens intensitet avtog. Här började hon kunna sova bättre också vilket ledde till att hon inte var lika trött.

Cirka tre månader efter det att hon fått första dosen kunde hon äntligen gå tillbaka till skolan under några timmar i veckan. Hon hade då varit borta heltid sedan höstlovet, det vill säga under sju månader.

Efter cirka 1,5 år hos homeopaten kunder vår dotter äntligen känna att allt försvunnit och hon fått tillbaka livsgnistan och vilja röra på sig.

Allt detta tack vare homeopatin och Gunnar Jansson.

Vi vet inte vad som orsakade sjukdomen men nu är hon en vanlig pigg tonåring.”

Tacksamma föräldrar

Gunnar Jansson, homeopat i Norrköping. Foto: Marina Szöges

Vill du ha kontakt med Gunnar Jansson, klassisk homeopat:

www.nakh.net

info@nakh.net

 

 

Vill du ha kontakt med en klassisk homeopat nära dig:

Leta på www.klassiskahomeopater.se

OBS! Klassisk homeopati är en 200-årig välbeprövad medicinsk behandlingsmetod. Precis som skolmedicinen kräver den för att utföras rätt en gedigen utbildning.

Medlemmar i Klassiska Homeopaters yrkesförbund, KHY, har minst 600 timmars utbildning av kunniga lärare, samt utbildning i basmedicin som motsvarar 60 poäng, dvs ungefär lika mycket som en sjuksköterska.

När du väljer homeopat: försäkra dig om att homeopaten är ordentligt utbildad i klassisk homeopati.

Vad är klassisk homeopati:

  • Den är alltid individuell.

  • Homeopaten ser till hela dig; dina fysiska, emotionella och mentala besvär vägs in.

  • Du får det homeopatiska läkemedel som stämmer med just dina besvär.

  • Du får ett enda homeopatiskt läkemedel åt gången.

  • Det homeopatiska läkemedel du får är noggrant prövat på friska personer.

  • Homeopaten ger dig den lägsta möjliga dos som behövs för att få igång läkeprocessen.