”Dottern håller på att komma ifatt!”

0
4346

Minns ni den lilla 3-åriga flickan som hamnade i en ”autism-bubbla”?

Nu finns filmen om 3-åringen – som idag är 6 år och har fått tillbaka talet!

När den lilla flickan var 1,5 år slutade hon växa, tala och ha ögonkontakt med föräldrarna. Nu har hon fyllt 6 år och fått tillbaka talet och språkförståelsen.

– Hon talar och sätter även ord på sina känslor! Hon håller på att komma ifatt! Mikaela Schill Jurmu är lycklig över sin dotters framsteg.

I en uppmärksammad artikel i mars 2014 beskrev Mikaela Schill Jurmu hur hon kämpade för att få hjälp för sin då 3-åriga dotter. Vid 1,5 år var dottern som vilket barn som helst, hon gick, hon pratade, lekte, kunde flera ord, var nyfiken och glad.

Efter en MPR-vaccinering skrek dottern i veckor. Hon tappade ögonkontakten och slutade tala och leka. En förtvivlad Mikaela Schill Jurmu fick kontakt med den erfarne klassiska homeopaten Gunnar Jansson i Norrköping. En homeopatisk behandling inleddes.

I en uppföljande artikel i januari 2016 berättar Mikaela Schill Jurmu om behandlingen och framstegen. Men också om diagnoserna som dottern fått; både autism och utvecklingsförsening.

Nu utreds dottern igen för eventuell utvecklingsförsening eller utvecklingsstörning.

– De ville vänta med att utreda henne tills hon fyllde 6 år. Nu håller vi på med en utredning som ska vara klar till årsskiftet.

Samtidigt utvecklas hon med stormsteg.

– Det märks att hon är efter sin ålder, men hon är på väg hela tiden. Förskolepersonalen säger att hon gör stora framsteg. Det är jätteroligt!, säger Mikaela Schill Jurmu.

– Framför allt har hon blivit duktig på att prata. Hon kan sätta ord på sina känslor och kan skilja sina känslor från mina. Språkförståelsen ökar. Hon har fortfarande utbrott, men kan efteråt säga: ”Förlåt mamma att jag skrek på dig. Jag var så arg och ledsen. Men nu är jag glad igen.”

Mikaela Schill Jurmu är säker på att Gunnar Janssons behandling hjälpt dottern.

Gunnar Jansson, klassisk homeopat i  Norrköping.

”Vår medicin är kraftfull”

– Det är otroligt stimulerande att kunna hjälpa så svårt sjuka barn. Det gör att jag gärna fortsätter med mottagningen trots att jag passerat pensionsåldern. Det ger mycket glädje när man ser hur kraftfull vår medicin är!, säger Gunnar Jansson, 74 år och med över 40 år i yrket.

KONTAKTER:

Vill du komma i kontakt med Mikaela?
Sök henne på Facebook: Mikaela Schill Jurmu. Eller skicka e-post på micka_sj@hotmail.com

Vill du ha kontakt med homeopat Gunnar Jansson: info@nakh.net eller via www.nakh.net

HITTA DIN HOMEOPAT:

Vill du som förälder höra mer om vad klassisk homeopati kan göra?

Kontakta en välutbildad klassisk homeopat! www.klassiskahomeopater.se

 

Artikel 1, 2014: Mikaela Schill Jurmu berättar om familjens situation: http://dagenshomeopati.se/2014/03/07/fick-sin-dotter-tillbaka-livet-efter-ett-ar-autismbubbl/

 

Artikel 2, 2016: Under den homeopatiska behandlingen gör dottern enorma framsteg. https://klassiskahomeopater.se/2016/01/14/efter-varje-intag-av-homeopatimedicin-blir-dotter-med-autismdiagnos-allt-battre/

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here