Utmattande diarré dramatiskt bättre efter homeopatiskt läkemedel

0
3108

 

Turistdiarrén gick inte över. Efter tio dagar var Annika L Lising, 62 år, totalt utmattad. SOS International ville lägga in henne på sjukhus. När hon fick rätt homeopatiskt läkemedel blev effekten snabb.

Av Margot Granvik, vetenskapsjournalist och klassisk homeopat

– Vi var på semester i Frankrike och hade varit där i sex dagar när jag fick en våldsam diarré. Jag hade haft turistdiarréer tidigare men då hade det alltid gått över inom två, tre dagar. Men den här bara fortsatte och fortsatte. Jag blev totalt utmattad.
– Vi kunde inte åka hem som planerat och fick boka om flera gånger. Vi hade kontakt med SOS international. Deras läkare ville att jag skulle läggas in på sjukhus, men jag drog ut på det. Jag ville inte in på sjukhus.

Inget hjälpte

Åren 1986-87 hade Annika L Lising utbildat sig till homeopat hos Gunnar Jansson i Norrköping. Hon var van att förlita sig på homeopatiska läkemedel.
– Min man åkte till apoteket och köpte de vanligaste medlen som vi brukar ge patienter vid diarré. Det som är bra med Frankrike är att man får tag på homeopatiska läkemedel nästan överallt i landet.
Annika L Lising prövade de olika medlen men inget av dem gav någon effekt. Hon började bli desperat.
– Jag var helt slut. Det började bli en riktigt allvarlig situation. Av ren desperation ringde jag till Gunnar Jansson. Jag berättade hur jag mådde och vad jag hade tagit för medel. Han rekommenderade ett homeopatiskt läkemedel som jag överhuvudtaget inte hade tänkt på.

Blev snabbt bättre

Maken åkte iväg till apoteket och köpte ut det rekommenderade läkemedlet.
– När jag tog medicinen kände jag redan under första natten att det var helt rätt. Det blev en dramatisk vändning. Jag upplevde att det var något som hände i hela kroppen. De andra medlen jag hade tagit hade inte gjort någon nytta, men nu blev det en väldigt snabb förbättring. Jag var fortfarande väldigt svag, men ändå mycket bättre.
– Jag har under alla åren jag använt homeopatiska läkemedel för mindre och även större besvär ofta fått reaktioner på medlen, men sällan så tydligt som nu. Det kanske blev extra påtagligt eftersom jag var så sjuk.

Kunde åka hem

Resan som skulle ha tagit tio dagar för Annika L Lising och maken hade nu dragit ut till tre veckor.
– Men nu kunde vi åka hem som planerat. Innan hade vi fått boka om flera gånger.
– När jag kom hem tog sjukvården flera prover, bland annat salmonella, på mig, men de kunde inte hitta något. Det fanns inga spår av några parasiter eller infektioner.
– Jag blev helt frisk och har inte känt av några kvardröjande besvär från magsjukan.

Homeopati är en vetenskap

Annika L Lising arbetade själv en period som homeopat efter utbildningen på 1980-talet. Hon har fullt förtroende för den medicinska behandlingsterapin och har haft stor glädje av de teorier som homeopatin bygger på.
– Homeopati är en helt fantastisk metod. Men den är också svår. Eftersom jag själv har gått en utbildning, så vet jag att det inte är något man lär sig på en helgkurs. För mig är det en vetenskap. Det är svårt att hitta rätt medel, men när man väl får rätt medel fungerar det fantastiskt bra.

Gunnar Jansson, homeopat med mottagning i Norrköping.

Vanligt med snabb effekt

För Gunnar Jansson, som har över 40 års erfarenhet av att behandla med homeopatiska läkemedel, är resultatet snarare mer förväntat än förvånande.
– Vid akuta sjukdomar har rätt homeopatiskt medicin oftast en mycket snabb effekt!

 

Vill du ha kontakt med Gunnar Jansson, klassisk homeopat i Norrköping:

www.nakh.net

info@nakh.net

 

 

 

 

Vill du ha kontakt med en klassisk homeopat nära dig? Leta på www.klassiskahomeopater.se

OBS! Klassisk homeopati är en 200-årig välbeprövad medicinsk behandlingsmetod. Precis som skolmedicinen kräver den för att utföras rätt en gedigen utbildning.

Medlemmar i Klassiska Homeopaters yrkesförbund, KHY, har minst 600 timmars utbildning av kunniga lärare, samt utbildning i basmedicin som motsvarar 60 poäng, dvs ungefär lika mycket som en sjuksköterska.

När du väljer homeopat: försäkra dig om att homeopaten är ordentligt utbildad i klassisk homeopati.

 

Vad är klassisk homeopati:

  • Den är alltid individuell.

  • Homeopaten ser till hela dig; dina fysiska, emotionella och mentala besvär vägs in.

  • Du får det homeopatiska läkemedel som stämmer med just dina besvär.

  • Du får ett enda homeopatiskt läkemedel åt gången.

  • Det homeopatiska läkemedel du får är noggrant prövat på friska personer.

  • Homeopaten ger dig den lägsta möjliga dos som behövs för att få igång läkeprocessen.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here