Homeopati fick långvarig migrän att försvinna

0
1778

Redan som tonåring upplevde Nina svåra anfall av migrän. Ofta var det med påverkan på synen. En evig terror med start på sidorna och tunnelseende som nästan alltid ledde till synbortfall, blixtrar och en nästan utomkroppslig huvudvärk. En huvudvärk som bara kunde sovas igenom med nattsvart mörker och bedövad av läkemedel.

Migräntabletter
Ganska snart fick Nina sina första migräntabletter vilket räddade henne från svåra smärtor.
Däremot så gjorde det henne trött och dåsig. För att inte tala om illamåendet som alltid var där.
Med den alltid återkommande periodiska migränen så kom också rädslan och paniken inför det.
Det åt upp henne och allt kretsade till sist runt detta. Nina levde i ständig rädsla. – ”När kommer det nästa gång och hinner jag ta mina tabletter i tid?”
Som student fick Nina vara ifred från migränanfallen men istället byttes det ut mot svåra
bäckenbottenliknande smärtor. Ungefär som svårt gången urinvägsinfektion. Hon föll ihop vid flera tillfällen och fick akut söka hjälp.
När studierna var avklarade kom migränanfallen tillbaks och de jobbiga smärtorna i
bäckenbotten försvann. Det finns inte någon egentlig förklaring inför detta. Kanske var det
kroppen som bytte plats för smärtorna så att hon fick använda sitt huvud för att klara studierna.

Naturmedicin
Nina har alltid varit intresserad av naturmedicin men hade aldrig tidigare kommit i kontakt med homeopati även om hon kände till det. Efter att ha googlat förtvivlat för att finna något hjälpmedel hittade hon en sida om homeopati och hon sökte hjälp.
Februari 2021 var första mötet med Robert Stigborn, klassisk homeopat i Skåne. När Nina kom hem efter sitt första besök hade hon fått med sig ett medel som skulle intas. Men eftersom hon hade fått information om att det vid läkning skulle kunna komma vad som inom homeopatin kallas för ”förstförsämring” så vågade hon inte ta medlet. Rädslan att råka ut för något ännu värre än den ”vanliga” migränen var allt för stor. Trodde inte hon skulle orka mer lidande.

Resignerade och tog medlet till sist
Före det första besöket hos Robert så hade Nina en hel del smärta i axlar och nacke. Som om hon tryckte in alla problem där och blev spänd. Hon hade också känt sig emotionell och
nedstämd en längre tid. Kroppen värkte och hon själv var i något slags känslomässigt vakuum.
Kunde känna in alla i sin närhets smärta och känslor. Inte bara sina egna. Givetvis så
resignerade hon och tog medlet enligt ordination till slut.
Ett tag efter intag av medlet försvann alla smärtor, känslorna mattades av och det gjorde inte ont när hon tryckte på sina onda punkter. En känsla av att vara avdomnad från allt dåligt.
Bedövad och med ett lugn i sig. Som att hon fick en stunds vila från sig själv. Detta höll i sig i ungefär en vecka. Sedan så kom det successivt molande tillbaks. Hon kände sig berörd och känslosam igen. Det var en positiv och glädjande känsla att kunna känna igen även om det bara handlade om en veckas känslomässig paus. Skillnaden var att när känslorna kom tillbaks så var det i en rimlig skala. Inte det onormala känslosamma spända läget. När det hade gått två veckor så kände Nina hur livet började rinna tillbaks i kroppen.
Fri från migrän, andra smärtor och känslomässiga svackor.
Tre månader in i processen så var huvudvärken fortfarande där även om det inte var av samma grad som tidigare. Under tiden kom även bäckenbottensmärtorna tillbaks för att sedan  direkt försvinna med känslan av att detta nu var sista gången. Jobbiga känslor och övriga smärtor rensades och kom ut för att inte komma tillbaks igen.
Med hjälp, medicinering och vägledning har det nu gått ett år och migränen är nu helt borta.
Nina kan leva som vanligt och har fått sitt liv tillbaks.

Robert Stigborn, klassisk homeopat

Om du vill du ha kontakt med Robert Stigborn,
klassisk homeopat,Roberts helhetspraktik:

Mobil: 0703-063623

 

 

Om du vill du ha kontakt med en klassisk homeopat nära dig:
KHY – Klassiska homeopaters yrkesförbund
Leta på: https://klassiskahomeopater.se/hitta-din-homeopat/